• 03Feb

  Har du lyst til å begi deg inn på finansmarkedet, men har ikke den mengden kapital som kreves for at det skal svinge skikkelig? Da kan vi anbefale at du prøver cfd handel den dag i dag!

  CFD handel er en enkel måte å komme seg inn i markedet på og hvis du har finansiell teft kan du få like stor avkastning med et lite beløp som om du hadde investert et større beløp gjennom vanlig trading.

  Forskjellen fra cfd handel og tradisjonell aksjehandel er at du har muligheten til å benytte deg av noe som kalles giring. Det betyr at det beløpet du investeres kan gires opp mange ganger, faktisk så mange som 200 ganger, og du kan dermed investere 250 kroner og få avkastning som om du hadde investert 50.000 kroner! Ganske fantastisk ja, men når det er sagt: dette er skumle greier, for hvis investeringen din beveger seg i feil retning risikerer du å miste alle pengene du har på din tradingkonto. Men denne risikoen er det veldig mange som er villige til å ta, og når man lykkes kan man gjøre det så til de grader godt at det nesten ikke er til å tro.

  Du kan trade innenfor alle markeder som finnes i finansverdenen, og her snakker vi råvarer, indekser, valuta, aksjer og mer til. Kan du spesielt mye om energibransjen så kan du for eksempel spekulere i olje og gass, eller kanskje investere penger mot store energiaktører?

  Husk dog at du ikke eier noe av det du investerer i – du spekulerer rett og slett bare om for eksempel en aksje vil stige eller synke i verdi. Og ja, du kan faktisk gjøre profitt på begge deler! Tror du at oljeprisen vil falle ned så kan du innta en shortposisjon og profitere på det.

  Dette er utrolig interessant og for den som har kunnskap om de forskjellige markedene er det ingen tvil om at det kan være penger å hente her!

  Permalink

  Posted by admin @ 8:15 am